Unikat 3draads verloopgaren 750 meter

Nieuw product

Unikat is een verloop garen bestaande uit losse draadjes naast elkaar. Samenstelling is 50% katoen en 50% acryl. De drie draads bestaat uit drie draden, de 4 draads uit vier draden (en is dus heel ietsje dikker). Unikat kenmerkt zich door een heel geleidelijk kleurverloop.

Meer details

Levertijd 3-4 weken

€ 13,95 incl. btw

Datasheet

Looplengte750 meter
Naalddikte3-4
Acryl50 %
Katoen50 % katoen

Meer informatie

Er zijn maar liefst 22 kleuren leverbaar ! Unikat is een verloop garen bestaande uit losse draadjes naast elkaar. Samenstelling is 50% katoen en 50% acryl. De drie draads bestaat uit drie draden, de 4 draads uit vier draden (en is dus heel ietsje dikker).De 4draads bollen vind u elders op de site.

Unikat kenmerkt zich door een heel geleidelijk kleurverloop. Dit werkt als volgt:

De bollen zitten opgewonden en je kan zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant beginnen. Dat is heel handig, want zo kan je je startkleur van de bol zelf bepalen.

Na een stuk gehaakt of gebreid hebben, veranderd er 1 draadje van kleur. Vaak zitten ze ruim aangeknoopt, zodat je de draadjes goed kan wegwerken. Je werkt gewoon door, en na verloop van tijd veranderd er weer een draadje. Zo krijg je het leuke kleurverloop in je garen.

De bollen worden allemaal handgemaakt en je ziet dus ook echt bij een kleurwisseling de draadjes aan elkaar geknoopt zijn. Echter, dit zijn speciale knopen met lange draden die je in je werkstuk dus niet meer terug ziet.

Aanbevolen naalddikte 3-4

Looplengte 750 meter